Смешни видеа

Овој Индиец многу сликовито ќе ви објасни како функционира крипто за помалку од минута. Јасно ви е сега?

„Заеби крипто. Не ти треба анксиозност. Пред да ја купиш таа с*ање валута животот ти беше супер. Но после тоа заработи пари од тоа и стана алчен. И сега с*ање валутата е заебана и никој не може да ти каже кога ќе престане да биде заебана. Дури и тој што те заеба за да ја

Дечкото се однесува како женска инфлуенсерка во теретана според која секој втор ѝ се пушта, а девојката веќе не знае што да направи

„Можам да си ги кренам сам теговите значи, ова е многу честа појава ќе се понудат да ги кренат теговите за вас“. Па после ова можеме да заклучиме дека мажите во теретаната не можат да вежбаат од инфлуенсерките кои во се гледаат внимание и сексуализација.