Јас немам корона вирус, но би одел во ваков карантин

За некои работи едноставно вреди да се ризикува дури и животот. Немам хронична болест и не сум над 70, така што ризикот и не е толку голем.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.