Јужноафриканските професионални фаќачи на змии имаат екстремно напорен ден на работа, со овој нервозен питон

Никако да го натераат да влезе во кофата и да сфати дека намерата не им е да го убијат, туку да го пуштат на побезбедно место.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!