Љубовна тема на Валентајн: Ако не можете да поднесете вакво нешто од вашата сакана, не сте спремни за женење

Ова воопшто не беше женствено, но ве тера да почнете да ја почитувате заради карактерот :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.