Ќерката реши да ги изненади родителите и прв пат во животот да им зготви вечера

Макарони, макарони, штом се од ќерката, ќе се јадат со мерак.

Особено ќе им се израдува мајката :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.