„Ќути, јас зборам!“ Некултурната канадска новинарка прави интервју со американскиот кечер MJF, кој е вистински џентлмен

Господинот не може да се досикаже од оваа некултурната.

Уште на почеток му влезе во збор и го изнервира.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.