Џабе воведувате полициски час во Македонија, кога фраерите мора да се фарбаат

Држава со ваква младина, не мора да се грижи за својата иднина :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.