1 ден од животот на дечко кој си фатил девојка преку Инстаграм

Изразот на неговото лице кажува сѐ :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.