10 фотографии кои откриваат многу повеќе за љубовта од било кој романтичен филм

Среќните краеви во романтичните филмови се всушност почетоците на паровите и влегувањето во реалниот живот.

Тоа е затоа што не само што секоја љубовна приказна вклучува длабоки чувства и страст, туку и шеги, сарказам па дури и малку злоба. Ликовите од нашата компилација се добро запознаени како изгледаат вистинските врски.

„Јас купив биро за стоење и сум висок 190см. Мојата девојка не е.“

Љубовта не познава години

„Мојот сопруг ми беше лут оваа утро и си ја наместил само неговата страна од креветот.“

„Мојата девојка ми кажа дека имам премногу видеоигри, јас ѝ го пратив ова.“

„Мојата сопруга побара сладолед. Нејзиниот е всушност леќа. Јас сум ужасна личност.“

„Побарав од мојот сопруг да нема ништо на кујнската маса.“

„Какви фотографии му правам јас на моето момче и какви фотографии прави тој.“

„Сопругата ме изненади со Покемон крофни“

„Ова е мојот сопруг луѓе“

„Имав слободен ден и го направив ова за сопругата.“