10-годишното братче тргнало да ја повози својата 4-годишна сестричка со автомобилот на тато

Но наеднаш, како во видео игрите, од некаде се појавил полициски автомобил, па детето почнало да бега. Полицајците ја пуштиле сирената, за да ги предупредат другите учесници во сообраќајот да му направат место на гангстерот.

Да ја погледнеме брканицата: