10 кратки вицови за долго смеење

Утврдија дека коронвирусот се пренесува преку парите! Сега конечно ми е јасно зошто на запад има толку многу заразени, а кај нас малку!

– – – – – –

– Зошто се прави веридба?
– За да не ти текне да се откажеш. Како давање капар.

– – – – – –

Навистина ли вие што работите во странство, кога ќе го потрошите шампонот само го фрлате, без да го наполните вода?

– – – – – –

– Кире, колку литри ти е бојлерот?
– Пет – шест песни…

– – – – – –

– Бугарин, албанец и србин се возат во ист автомобил во Германија.
– Кој го вози автомобилот?
– Полицаецот!

– – – – – –

Заедничкото на се*сот и баницата е што за двете требаат добри јајца и јако сукало!

– – – – – –

Ако Свети Валентин е денот на вљубените, кој е тогаш денот на разведените?
– Спасовден!

– – – – – –

Во Тибет најисплашени од COVID 19 се луѓето меѓу 130 и 190 години.

– – – – – –

На млади години:
– Имаш с*кс, се појавуваат децата!
Во зрела возраст:
– Таман ќе ја убедиш да имате с*кс и се појавуваат децата.

– – – – – –

Бил Глејтс не успеа 30 години да го спаси Windows од вируси, а тргнал сега да го спасува човештвото! Фала, не треба!