11 споредби помеѓу првата и последната епизода на популарните ТВ-серии

Кога долго гледате серија, понекогаш е тешко да ги забележите промените низ кои минуваат главните ликови затоа што со години ги гледате на телевизискиот екран.

Без сомнение, шокантно е да ги споредиме нивните пред и после фотографии, но ни овозможува да видиме колку изгледаат различно актерите – како на пример, актерската екипа на Пријатели, кои минале низ драматични физички промени во текот на 10 години.

Бубалици

Пријатели

Луди седумдесетти

Вовед во анатомија

Криминални умови

Озборувачка

Два и пол мажи

Коски

Модерно семејство

Како ја запознав мајка ти

Вил и Грејс