13-годишна тинејџерка снимана на дело како му го краде телефонот на мало девојче

И покрај целото молење и плачење од страна на девојчето, тинејџерката која немаше поим дека е снимена, го грабна телефонот и избега. Инцидентот се случи во рускиот град Уфа.