13 луѓе кои си поставија цели и успешно ги достигнаа

Сите имаме големи и мали желби и планови. Соништата на некои луѓе се реализираат побрзо, додека други се случуваат малку побавно.

Но, во секој случај, луѓето од оваа статија сè уште можат да бидат одлични извори на инспирација за оние што бараат мотивација. Тие не застануваат на најтешките задачи.

„Конечно 45кг помалку“

„Почетокот на деценијата наспроти крајот на деценијата“

„Се чувствувам многу подобро сега“

„Ги вратив вратот и рамената. Изгубив 108кг“

„Можеби ова нема да ви значи многу но ние сме смејство кое живее на една плата и имавме расипан фрижидер и конечно купивме нов.“

„Се чувствувам удобно во своето тело“

„Откако скоро целиот живот сум во финансиска борба конечно најдов стабилна работа и кога го погледнав плакарот со сите чевли добив желба да споделам.“

„Се борев со тежината со години, ова сум јас со 16 килограми плус“

„Косата ми порасна, морав да споделам.“

„Овој фустан сега ми стои поразлично“

„Соништата се остваруваат“

„Напредокот во цртање со молив: 2013 наспроти 2017 година“

„Првиот компјутер направен на 13 години“