15 ситуации во кои очекувањата на луѓето не се совпаднале со реалноста

Нашите претпоставки можат да доведат до значителен стрес кога тие не ги исполнуваат нашите очекувања. Подобро е да не ги сфаќате премногу сериозно и да се насмеете, кога имате шанса.

Ова се неколку добри примери кои покажуваат дека реалноста има сурова смисла за хумор.