16 луѓе кои имаат магистрирано креативност и имаат луди идеи за сѐ

Најдовме луѓе кои ја подигнале својата имагинација на ново ниво, докажувајќи колку се талентирани нивните умови. Овие идеи го достигнуваат својот целосен потенцијал со тоа што луѓето се изразуваат себеси и ги споделуваат со другите. Можеби изгледаат поинаку, но сите тие се дефинитивно уникатни и духовити.

 

1. „Октопод- бежични слушалки“

 

2. „Чај од плескавица“

 

3. „Чаша за млеко во облик на виме“

 

4. „Играчка риба, со заби“

 

5. „Луи Витон“ минион“

 

6. „Многу модерна чанта- фармерка“

 

7. „Каков е овој хибрид од сите елементи во едно?“

 

8. „Обетки од пченка?“

 

9. „Запознајте ја мојата нова гитара“

 

10. „Каква ли е оваа шолја?“

 

11. „Маса со нозе од камила“

 

12. „Торба „Баленсиага“ и „Крокс“

 

13. „Не е глупаво ако функционира“

 

14. „Оваа кола за голф“

 

15. „Оваа гитара ве гледа од секаде“

 

16. „Врата од автобус“

 

  • stojance напиша:

    ovie nemaat magistrirano…
    ovie imaat masturbirano…

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.