20 неверојатно среќни луѓе фатени на камера

Од пишаното не се бега, но ако не ти е пишано да ти се случи нешто тој ден, што сака нека се случува одоколу, ти немаш гајле.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.