22-годишната Бугарка Андреа Иванова „Барби“ тврди дека е девојката со најголема уста во светот

Андреа Иванова ја започнала својата трансформација од нормална девојка во ова во 2018 година и за само 2 години направила дури 20 операции за зголемување на усните.

Таа себеси се смета за олицетворение на куклата Барби, па со гордост ги објави своите нови фотографии два дена по 20-тото вбризгување на хијалуронска киселина во усните.

Иако докторите ја предупредуваат 22-годишната Иванова дека е време да престане, таа нема да ги следи нивните препораки, и покрај фактот дека по постапката, како што признава, ѝ е тешко да јаде храна.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!