25-годишна мајка најпаметно го искористи карантинот, трансформирајќи ја сама гаражата во игротека за своите деца

25-годишната Британка Никол Робертс решила сама со своите две раце, од темната, бескорисна гаража да им направи светла и удобна соба за играње на своите две деца. Проектот е веќе завршен и вреди да се покаже!

Вреди да се напомене дека кај нас овие трошоци и нема да се толку големи, затоа што главните трошоци – околу 5.000 фунти беа потрошени за заменување на гаражната врата со ПВЦ прозорец (моментално имате акција во Проспера со 15% попоуст) и ставање на изолација. Претворањето на така средената бела соба во прекрасна игротека ја чинело само 450 фунти.