Адел објави порака и фотографија по повод својот роденден и ја шокираше јавноста со својата фигура

Ќе ви биде простено доколку не знаете кој ден е денес, бидејќи карантинот предизвика да сите денови од неделата да станат исти. Секако на оние на кои им е роденден најверојатно малку повеќе ќе се ангажираат во врска со тоа кој ден сме денес.

Една од тие луѓе е и познатата пејачка Адел која денес наполни 32 години. Додека некои обожаватели се загрижени за благосостојбата на пејачката, сензационализираните наслови за нејзиниот развод, нејзините финансии и нејзиниот приватен живот очигледно не ја засегаат многу и таа изгледа подобро од било кога.

Секој обожавател на Адел знае дека таа многу ретко објавува фотографии на социјалните мрежи и токму поради тоа објавата за нејзиниот роденден крена толку врева. Адел објави фотографија во црн фустан во кој нејзината фигура изгледа неверојатно и воопшто не наликува на „старата“ Адел.

„Ви благодарам за роденденската љубов. Се надевам дека ќе останете безбедни и здрави за време на ова лудо време. Би сакала да им се заблагодарам на сите наши први одговорни и основните работници кои нè чуваат додека ги ризикуваат своите животи! Вие сте навистина наши ангели. 2020 година добро, благодарам.“, напиша Адел на Инстаграм.

Адел отсекогаш била прекрасна, но ги шокираше своите обожаватели откако одеднаш драстично ги намали килограмите. Секако пак изгледа прекрасно и се надеваме дека е среќна.