Ако ова не е романтика, не знам што е: Дечкото е спремен по секоја цена да ѝ фати мече со автоматот-канџа

Машината е така дизајнирана, што речиси е невозможно да добиеш. Ама речиси… Зависи колку си будала!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!