Ако сакаш сите да зборуваат за твојата нова бурекџилница, на отворањето викни две Инстаграмџики и дај им по 1 четвртина бесплатно

Шегата на страна, многу јака промоција направи газдата на буркџилницата.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.