Апсење тракторист, кој возел како луд, а потоа се испостави дека го украл тракторот

Кога трактористот виде дека полицаецот не се откажува од намерата да го легитимира, прсна да бега.

Кај ќе бегаш пиле? Од електричниот пиштол не се бега :).