Австралискиот хрчак ѝ обезбеди тоалетна на жена му за наредните 500 години

Луѓето кои вака се однесуваат за време на кризата предизвикана од КОВИД-19 со право ги нарекоа хрчаци. Хрчците се разликуваат од другите животни по собирањето и складирањето храна. Тие ја носат храната во нивните торбички на образите до нивните подземни комори за складирање. Кога се полни, образите можат да им ги направат главите двојно, па дури и тројно поголеми.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.