Б. Јашаров – Новата рап ѕвезда на македонското музичко небо ќе ви одрапува нешто за короната која според него не постоела

Со нетрпение ги очекуваме неговите следни хитови „5ГЕ антени насекаде“ и „Бил Гејтс оди си дома“ 🙂

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.