Бабата и мајката не знаат како да се справат со нервозниот 4-годишен гангстер

Штом научило вакви муабети и вака да се однесува, замислете во какво семејство живее.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.