Бабата има супер маска, очигледно дело на внукот, кој нашол начин како да си го изрекламира својот Јутуб канал

Малиот е доста креативен, а на бабата не ѝ е гајле што носи на глава, важно да е заштитена.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.