Благојче од ГП Три Ортаци почна да работи од дома поради коронавирусот

Автор: Игорче

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.