„Божицата на вечна младост“ Ли Су Џин (51 година) и нејзината ќерка?! Која е тајната? (14 слики)

Тешко дека некој од прва ќе погоди која е мајката а која ќерката, затоа што двете изгледат како да имаат по 20 години. Тешко е да се поверува дека жената на фотографиите е стара 51 година. Ли Су Џин работи како успешен стоматолог, а од неодамна води и популарна страница на социјалните мрежи, каде што споделува детали од своето секојдневие и ја покажува својата ќерка.

Според Ли Су Џин, тајната за нејзиниот вечно млад изглед е самодисциплината. Редовното спортување, здравата исхрана и што е можно помалку стрес, се клучот за вечната младост.

Еве како изгледа 51-годишната Ли Су Џин во обичниот живот: