Братот и сестрата си ги прават животите мизерни заради нивната војна на Јутуб (2 дел)

Импресивно е до каде се спремни да одат, во борбата за брзи и лесни пари, затоа што најголемиот дел од овие ситуации не му се баш смешни на другиот.

Веројатно имаат договор да нема лутење ако „шегата“ е заради Јутуб, но што е многу, многу е.