Бразилската наставничка по физичко одржа еден час по физичко на националната телевизија и стана вистинска ѕвезда

Ракел Лопес е наставничка по физичко која го прифати предизвикот да држи настава на ТВ, а татковците најмногу уживаа во нејзиниот час.