Бразилски бербер си направил јака реклама во стилот на легендарната видео игра GTA: San Andreas

Ретко кој не ја знае и не ја пробал некогаш во животот оваа видео игра, па секогаш е интересно кога некој на вака креативен начин ќе не потсети на неа.