Будалата ѝ напрви смешна хорор финта на неговата девојка

Љубов е, ако и после ова сѐ уште не го оставила :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.