Бугарска турбо фолк пејачка на настап со растечен нос

Ако внимателно ги следите релевантните извори, течењето на носот не е еден од симптомите за корона вирус. Ако до сега не сте го виделе граафикот, видете го овде.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.