Чеченски полициски час, по примерот на Индија, но една работа властите не зеле во предвид

Ги наоружале полицајците со пластични цевки, какви што се користат во мафијашките кругови на Чеченија, за казнување на непослушните. Им дале дозвола да го тепаат секој човек што ќе го видат на улица без заштитна маска. Ај што ќе ги тепаат како животни, проблемот е што луѓето нема од каде да купат маски.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!