Човекот си носи мерач, за да провери дали бензинот е со тој квалитет каков што го плаќаме

Тестираше дали бензинот од 92 октани навистина има 92 октани или некој додавал нешто поевтино внатре. „Октан“ се користи како кратка форма на „октански рејтинг“, способност на горивото да се спротивстави на работата на моторот при голема компресија.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.