Човеков мора да носи маска на работа, па мораше да ја избричи брадата што ја има цели 4 години

Изненадувачко кај трансформацијата е кога ќе видите колку всушност брадата го рзубавувала мажот. Со брада личеше како мускулест тип, а тој да ти бил обичен буцко :).