Чудно по многу основи: Мајмун со моторче се обидува да киднапира бебе

Интернетот е одличен медиум затоа што ви покажува работи кои не се гледаат секој ден, а ако некој ви ги раскажува ќе помислите дека ве прави будала.

Мајмунчето очигледно е некое дресирано, а некои коментари за видеото велат дека можеби сопственикот го влечел мајмунчето за јаже, па тоа сакало да се задржи за детето.