Дали некој знае како се вика оваа екстремно пријатна песна од пред короната? (25 дел)

Единствена информација што ја имаме за песната е дека видеото е снимено пред карантинот, што не значи дека не може да се ужива во неа и сега.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.