Дамите не знаеја дека мора да носат маски во шпански ресторан, но веднаш им текна како да се снајдат

Гледајте со звук за да ја слушнете пресреќната насмевка на вработениот што снима.

Момент кој не се заборава цел живот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.