Дечково е најголемиот лудак на интернет моментално

Кога другарот ќе му рече „отараси се од него“, мора да го фрли тоа што го држи или кога ќе му рече да направи „блесав лосос“, мора да направи.

Гледајте само во кои крајности отидоа со глупостите.