Децата во Кина се вратија во училиште, а еве како ги дезинфицираат за да нема втор бран од болеста

Едно е сигурно, светот повеќе нема да биде ист после оваа пандемија.

Според некои теоретичари на заговор, ова е сценарио за да ги отуѓат луѓето еден од друг.