Демонстрантот кратко и јасно кажа зошто излегол на протести

Доколку не го разбравте, пцовката се однесува на американската активистка Керол Браскин, која се бори за правата на големите мачки.

Баскин го привлече вниманието на јавноста кога оваа година беше претставена во документарната серија на Нетфликс „Tiger King“, заедно со нејзината прво приватно место за згрижување на егзотични животни. По објавувањето на серијата, Баскин е мета на еден куп интернет-мемиња поврзани со исчезнувањето на Дон Луис, нејзиниот втор сопруг.