„Денеска ти, утре јас!“ Кратко филмче за озлогласените мигранти, кое сите треба да го видиме!

Порано ги викавме иселеници и тоа не звучеше така лошо, но медиумската пропаганда си го направи своето. Сите тие се луѓе во потрага по парче леб и подобро утре.