Девојката му ја прави финтата со бањарката н својот дечко-гејмер, но ваква реакција не очекуваше

Финтата сите ја знаеме, девојката излегува од капење само по бањарка, влегува во собата додека дечкото игра видео игри и бањарката ѝ паѓа.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.