Девојката му направи смешна финта на својот дечко со еден куп казни за сообраќајни прекршоци

Во западните земји, ти правиш прекршок, камерата те слика и системот според регистрацијата, автоматски ти испраќа казна на домашна адреса. Оваа девојка се потрудила да отпечати еден куп казни и да му направи јако Априлили на својот дечко. Добро смислено.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.