Девојката реши да му помогне на кикбоксерот во тренингот во домашни услови

А што убав, прав нос си имаше претходно…

Сега барем научи дека дечко ѝ е без осет.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.