Девојката си купила фустан преку интернет со храбар дизајн, но фустанот испаднал попровокативен отколку што планирала

Отворот на стомакот не се однесувал исто кога девојката е надарена, како нашата хероина кога девојката е „штица“ манекенка.

Погледнете како фустанот им стоел на манекенките на сајтот, а како на Британката Еми Кер, која си го купила преку интернет.