Девојката си направи јака реклама: Каде отиде цел балон?

На крајот на видеото ќе ви покаже каде отишол балонот :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.