Девојката снима колку јака позадина има нејзината другарка

Се крена високо во облаци, за потоа појако да тресне на земја.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.